Wie zijn wij

Over ons

Mijn naam is Nicolette Derksema en woon sinds juli 2018 in het mooie Altea. 2 jaar geleden hebben wij besloten om het altijd druilerige Nederland achter ons te laten.

Na veel voorbereiden was het in juli dan zover, we verruilden ons huis in Nederland voor een prachtig huis in Altea aan de Costa Blanca. Na onze draai gevonden te hebben kwam al snel de vraag….wat ga je precies doen in Spanje? Het moest iets zijn in de verhuur van vakantiewoningen, want daar ligt mijn passie.

Vijf jaar geleden hebben wij 2 appartementen gekocht in Duitsland, in de Harz om precies te zijn. Omdat wij zelf niet in de buurt woonden was het lastig qua verhuur. Je bent er zelf niet om gasten te ontvangen, of voor oplossingen zorgen bij problemen, iemand die voor ons klaarstond. Wij konden destijds niemand vinden die deze taak op zich kon nemen.

Ik ben heel blij dat ik nu diegene kan zijn voor jou!

Door mijn jarenlange ervaring als verhuurder weet ik als geen ander dat het niet ophoudt met het afgeven van de sleutel. Jouw gasten vinden het belangrijk dat het goed voor elkaar is en ik weet als geen ander hoe je dat moet verzorgen.

Neem gerust een kijkje op mijn website en ik hoop je snel van dienst te kunnen zijn.

Wat onze klanten zeggen.

Recensies van klanten